Morat, M-Clan i Efecto Pasillo, entre les activitats de les Festes Majors d’Ascó

Durant quatre nits, del 16 fins al 20 d’Agost, Ascó serà el punt de referència musical de les Terres de l’Ebre. Aquesta localitat riberenca portarà a l’escenari de la Carpa Jove a grups que s’han consolidat en el panorama musical espanyol. Encetarà aquests quatre dies, el dijous 17, el grup canari Efecto Pasillo. El seguirà, la banda colombiana Morat, el divendres 18. Tanmateix, hi haurà un gir brusc el dissabte. M-Clan, després de més de 20 anys de carrera musical, tocarà el dissabte fent vibrar al públic amb la cançó ‘Carolina’. I, els que es quedin amb ganes de veure com surt el sol ho podran fer amb la festa Flaix.

Tot i aquest llistat de grups de música que tenen certa rellevància actualment, la regidoria de Festes no ha passat per alt les orquestres. Des del 16 fins al 20, paral·lelament a l’oferta musical hi haurà una orquestra tocant per a tots aquells que no els faci el pes els grups de música al casal Municipal. A més a més, les activitats organitzades com cada any, la festa del riu o els jocs infantils tradicionals, continuaran sent un reclam popular.

Per |2017-08-14T10:11:33+00:0010, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.