La segona edició del ‘Food and Fashion’ aposta també per la música

Del divendres 18 i el dissabte 20 d’agost torna la segona edició del Food and Fashion, la fira de gastronomia i moda a Sant Carles Marina. Enguany però el Food and Fashion també aposta per la música com atractiu. Hi actuaran el divendres, Fabio Vega i Ivan Panisello, el cantautor Cesk Freixas ho farà el dissabte i l’ebrenc Joan Rovira tancarà aquesta segona edició el diumenge 20 d’agost.

Durant aquest tres dies sortiran al carrer els comerços de moda de la zona, així com també diversos foodtrucks. El festival, que fa enguany fa un salt endavant amb l’increment d’expositors, ha posat en servei d’una pàgina web que impulsarà el festival com a eina de promoció i informació.

Per | 2017-08-17T12:26:05+00:00 10, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari