La Ràpita prepara el segon Food&Fashion, amb més expositors, activitats i una nova web

Entre els dies 18 i 20 del proper mes d’agost tindrà lloc a l’esplanada de Sant Carles Marina, a La Ràpita, la segona edició del Food&Fashion, un festival que fa enguany fa un salt endavant amb l’increment d’expositors, noves actuacions musicals i la posada en servei d’una pàgina web que impulsarà el festival com a eina de promoció i informació. Aquest esdeveniment, organitzat per Sant Carles Marina i l’empresa Subirana Badia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Ràpita, l’Estació Nàutica, la Unió de Comerç Rapitenc i el Col·lectiu de Cuina, entre altres, reuneix gastronomia, moda i música en un mateix espai durant tot un cap de setmana.

Les nombroses i variades activitats que es desenvoluparan s’aniran donant a conèixer en les properes setmanes a través de la web. A manca de tancar les inscripcions, són ja 18 els foodtrucks que participaran, i també s’han inscrit a hores d’ara una vintena d’expositors de moda, tant del propi municipi com d’altres localitats com Barcelona, Girona, Arenys de Mar, Premià, Madrid, Canàries i Saragossa. A banda de gastronomia i moda, el Food&Fashion La Ràpita inclourà activitats i espectacles infantils, tallers i un cartell musical que s’anunciarà en les properes setmanes. Per facilitar les inscripcions i canalitzar els tràmits i sobretot la informació i promoció del festival, l’organització ha posat en marxa un espai web que li donarà visibilitat.

“Aquesta eina ens dóna impuls per donar-nos a conèixer i explicar de forma senzilla en què consisteix el festival, quines són les activitats d’oci tant infantils com per a adults que hem programat i fer més accessible aquest esdeveniment tant per als expositors com als visitants”, va explicar Anna Garcia de Mateo, membre de l’organització. També s’han creat perfils del festival a les xarxes socials i s’ha obert un canal de Youtube per anar publicant vídeos promocionals i arribar al màxim de públic possible.

Per | 2017-07-05T15:25:05+00:00 3, juliol, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari