La PDE vol sumar aliances amb l’Aragó per exigir l’arribada de sediments

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) intentarà aliances amb els moviments socials d’Osca en contra de la construcció de nous embassaments a la conca de l’Ebre. El proper diumenge 25 de juny, un grup dels antitransvasistes catalans participaran a la manifestació convocada a Saragossa contra el projecte del pantà de Biscarrués, a Osca. D’aquesta manera volen demostrar que els embassaments són un obstacle per a l’arribada de sediments al Delta.

El Pla Hidrològic de l’Ebre preveu la construcció de 52 nous embassaments. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la piraguada en defensa de l’Ebre amb un centenar de participants on la plataforma va utilitzar l’espai reivindicatiu per posar l’accent en la lluita pels sediments.

Per | 2017-06-20T13:52:54+00:00 19, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari