Joan Rovira donarà el tret de sortida al Festival Internacional de Música de Tarragona

El cantant ebrenc, Joan Rovira, serà l’artista que realitzarà el concert familiar que donarà el tret de sortida del 17è Festival Internacional de Música de Tarragona aquest dimarts 20 de juny.  L’actuació gratuïta i oberta a tothom tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia de Tarragona (davant les escales del pàrquing Jaume I) a partir de les 19.30. El festival programa diversos concerts del 30 de juny al 9 de juliol i està organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’una proposta festiva i participativa adreçada a tothom i especialment al públic familiar per sentir i ballar al ritme dels acords del cantant, que ha estat considerat artista revelació dels premis Enderrock 2016.

Amb un esperit musical de festa i també d’autor, Joan Rovira convidarà tothom a ballar i a emocionar-se en un concert molt ben acompanyat. Un total de 90 nens i nenes de 7 i 8 anys, alumnes de l’Escola i Conservatori de Música De la Diputació a Tarragona, cantaran amb l’artista diferents cançons. El tret de sortida del Festival promet ser participatiu i engrescador amb aquest espectacle que tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia, a Part Alta de Tarragona. Aquest també serà l’escenari del concert inaugural del Festival, novament amb caràcter gratuït, que tindrà lloc el dia 30 d’aquest mes amb la Valencia Brass Band, a partir de les 23.00 hores. La resta de concerts tindran lloc a l’Auditori Diputació a un preu simbòlic de 5 euros.

Per | 2017-06-20T18:36:24+00:00 19, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari