El Festival Pingüí confirma el cartell de la tercera edició

Flix acollirà per tercer any consecutiu el Festival Pingüí el proper 8 de juliol. Com a les dues passades edicions, l’esdeveniment comptarà amb dos espais. El primer, a la zona de pícnic de les piscines municipals, on es celebraran tres dels concerts i dos de les sessions de dj’s a partir de l’hora del vermut i fins al vespre. El segon, el plat fort del festival, és a la pista poliesportiva del mateix complex, on s’oferiran quatre directes més i actuacions de dj’s fins a la matinada. Un total de 7 bandes i 4 dj’s oferiran més 16 hores de música ininterrompuda.

El Festival Pingüí és ja una proposta consolidada dins de l’oferta cultural de les Terres de l’Ebre. La iniciativa, organitzada per l’Associació de Músics de Flix, va néixer l’any 2015 amb la voluntat d’apropar a la zona el bo i millor de l’escena música alternativa actual. Des de la primera edició aposta per un model de festival autogestionat, i vol ser un punt de trobada del teixit associatiu i cultural de les comarques de Lleida, Tortosa i Tarragona.

El preu de l’entrada al festival oscil·la entre els 10€ anticipada fins als 13€ a taquilla. S’inclou dret a acampada en una zona habilitada dins del mateix recinte del festival i accés a les piscines municipals durant tot el cap de setmana.

Per | 2017-06-20T18:36:19+00:00 19, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari