Un tren de la R15 queda aturat entre Ascó i Móra la Nova

Un tren que viatjava de Riba-roja d’Ebre a l’estació de França de la R15 ha quedat aturat aquest divendres entre el tram d’Ascó i Móra la Nova per una incidència tècnica del propi tren. L’avís s’ha produït cap als volts de la una del migdia quan s’hi trobaven 15 persones dintre dels vagons. La companyia ferroviària ha demanat ajuda externa per poder evacuar els 15 passatgers que viatjaven en aquest tren i els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Ascó els han ajudat a sortir del comboi i els han ofert aigua. A dos quarts de tres del migdia tots els passatgers han estat evacuats i Renfe ha gestionat un servei de taxis perquè els viatgers puguin arribar a la seva destinació.

A causa de l’aturada, els trens de la línia R15 acumulen un retards de més de 30 minuts. Fins al punt on ha quedat aturat el tren s’ha dirigit una altra locomotora per tal de remolcar-lo fins a l’estació de Móra la Nova i obrir el tram a la circulació. Fins llavors els trens com el procedent de Madrid en destinació a Barcelona queda aturat a Ascó a l’espera de reprendre el trajecte. A les quatre de la tarda Renfe ha informat que s’havia restablert la circulació.

Per | 2017-06-19T17:19:39+00:00 16, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari