L’Agència Tributària de Catalunya obrirà un nou local a Tortosa

Tortosa comptarà amb un local de l’Agència Tributària de Catalunya, al carrer de la Rambla de Catalunya. S’hi destinaran en aquesta nova seu un total d’11 treballadors. A Móra d’Ebre s’incorporaran dos empleats a les oficines compartides amb BASE.  Així ho ha informat el secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, en el marc del desplegament territorial que han engegat enguany. En general a la demarcació es doblarà la seva plantilla. Actualment a la demarcació l’ATC només disposa d’una quarantena de treballadors a l’oficina de la ciutat de Tarragona i, al setembre, assolirà la xifra de 84 empleats.

La demarcació acollirà dues de les quinze noves oficines que l’ATC preveu obrir arreu de la geografia catalana. Amb aquest pla, el Govern pretén, d’una banda, implantar un nou model territorial basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans i, de l’altra, desenvolupar totes les funcions tributàries que li permet l’actual marc competencial, com són els catorze impostos que gestiona, a més de la recaptació executiva de tributs.

Així mateix, la voluntat del Govern és col·laborar en la recaptació executiva dels tributs dels principals consistoris de Catalunya que no la tenen delegada en les diputacions, com és el cas dels municipis de Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, l’Ametlla de Mar o l’Ampolla. Això permetrà, per exemple, reclamar deutes extraterritorials al Govern en lloc de fer-ho a l’Estat, com fins ara. Alhora, també contribuirà a millorar la lluita contra el frau fiscal des de les administracions locals, segons ha defensat Salvadó en el marc d’una xerrada informativa a la seu del Col·legi de Periodistes de Tarragona.

 

 

Per | 2017-06-19T15:56:27+00:00 16, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari