El Parlament aprova la proposta de resolució per a la construcció del tercer institut a Tortosa

El Parlament instarà al govern de la Generalitat a construir l’edifici del tercer institut de Tortosa a partir de l’aprovació de la cambra a la proposta de resolució presentada pel PSC. El partit de Junts pel Sí hi ha votat en contra mentre que la CUP s’hi ha abstingut. La proposta va ser portada al Parlament de Catalunya donada l’actual situació de saturació de l’escola de Sant Llàtzer que acull l’institut Cristòfol Despuig, compartint espais i instal·lacions i donant lloc a incomoditats i incompliments de la normativa. Tot i això el govern ja va anunciar que no construiria aquest tercer institut.

El diputat Carles Castillo va presentar, dimarts 13 de juny, la proposta de resolució per a la construcció de l’edifici del tercer institut a la Comissió d’Ensenyament, argumentant que “aquesta és una reivindicació de fa més de vint anys que sempre han defensat tant l’Ajuntament, que ja va cedir els terrenys per construir-lo el 2009, com la pròpia Generalitat, però que l’actual govern ha volgut tornar a posar-la al calaix.”

La creació del tercer institut de Tortosa, va ser anunciada el 24 d’abril de 2009 i l’Ajuntament de Tortosa ja va aprovar cedir a la Generalitat els terrenys per a la construcció del tercer institut, que s’hauria d’ubicar entre l’autovia d’entrada a Tortosa i el pont Tirant lo Blanc, en concret al Pla Parcial Temple Sud i amb una superfície de 10.488 metres quadrats.

Per | 2017-06-19T17:41:06+00:00 16, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari