El CSIT World Sports Games destaca les avantatges que ofereix Catalunya per acollir els jocs del 2019

La International Workers and Amateurs in Sports Confederation (CSIT), promotora dels World Sports Games (WSG) ha signat, aquest divendres, el conveni amb la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) per començar a treballar en la celebració dels jocs internacionals d’esport amateur a Tortosa i les Terres de l’Ebre, l’any 2019. Després de la signatura a Riga, Letònia, on se celebren actualment els WSG, el president del CSIT, Bruno Molea ha destacat les possibilitats i avantatges que ofereix l’edició catalana i ebrenca dels jocs i el compromís mostrat pel Govern i els ajuntaments que ajudaran a incrementar el nombre de participants -4.500 esportistes en aquesta última competició a Riga-.

El president dels Consells Esportius, Jaume Domingo, ha presentat la candidatura que permetrà al país recuperar la seva tradició “d’esport popular”, “a l’abast de tothom”, que es va truncar amb la Guerra Civil i la dictadura mentre que l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha compromès a aconseguir la implicació del territori i reunir un important nombre de voluntaris que “garanteixin l’èxit” de la propera edició dels jocs.

Amb l’edició dels World Sports Games en plena celebració a Riga, a Letònia, el comitè executiu d’aquests jocs amateurs internacionals s’ha afanyat a signar el conveni amb la delegació que encapçala l’Ajuntament de Tortosa per començar a treballar en l’edició de 2019, que acollirà la capital ebrenca amb el suport de la resta del territori. El president del CSIT, Bruno Molea, ha destacat que Catalunya s’hagi bolcat en la celebració del certamen esportiu “com a país” i que hagi entrat a formar part del comitè de forma activa. “El Govern i els governs locals estan junts i treballen junts per aconseguir l’èxit dels WSG. Segur que tindrem un temps i uns jocs preciosos. Avui donem la mà a Catalunya perquè hi ha coses molt importants a fer”, ha apuntat després de la signatura del contracte.

Per | 2017-06-19T16:48:46+00:00 16, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari