Hilfe Agrotechnical compra una segona parcel·la al polígon Catalunya Sud

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha tancat l’operació de venda de 5.103 metres quadrats de terreny industrial del polígon Catalunya Sud, a cavall dels termes municipals de Tortosa i l’Aldea (Baix Ebre), a l’empresa Hilfe Agrotechnical, dedicada al disseny i desenvolupament de fertilitzants d’alta tecnologia. L’ens de la Generalitat i la societat han signat l’escriptura de compravenda de la parcel·la número 3.2 del sector industrial del polígon per un import que no ha estat revelat. Amb aquesta adquisició, Hilfe passa a incrementar un 125% la superfície que disposava al mateix polígon, fins el 9.000 metres quadrats, després d’haver adquirit una primera parcel·la a l’Incasòl el 2012. Això li permetrà ampliar les seves instal·lacions actuals amb noves línies de producció en la línia d’aconseguir fertilitzants per una “agricultura sostenible i equilibrada”, fet que, segons la Generalitat, és la clau del seu èxit en el mercat principalment nacional, però també internacional.

El sector industrial Catalunya Sud, entre la carretera C-42, el Camí del Ranxero i el barranc dels Pixadors, té una superfície total de 136 hectàrees, de les quals 82,6 es troben dins del terme de Tortosa i 53,4 al de l’Aldea. Actualment, l’Incasòl jo té vuit parcel·les disponibles, amb un més de 260.000 metres quadrats de superfície, destinades a indústria aïllada.

Per | 2017-06-19T15:56:16+00:00 15, juny, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari