EbreNotícies

15a edició de les Jornades Gastronòmiques de Benifallet, enguany dedicades al musclo

L’oferta culinària de Benifallet s’exhibeix cada any gràcies a la celebració de les seues jornades gastronòmiques. Inaugurades el 2005 amb l’arròs de pagès com a protagonista, els diferents restaurants del poble mostren les seues especialitats que giren al voltant d’un ingredient típic de la cuina de la zona.

Aquesta quinzena edició de les Jornades Gastronòmiques de Benifallet estan dedicades als musclos, en què els restaurants i bars participants oferiran menús especials i tapes, i els establiments del municipi, oferiran productes artesans. La inauguració és avui a les 8 del vespre al Casal Municipal.

Els restaurants i bars participants son l’Antiga Estació, Pepo, Xiringuito, Ca Miquel, Els Fogons de Cal Ferrer i Ca Treig. Amb la col·laboració de Carnisseria Can Rustit i Fruita i Mel Vallespí.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close