14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Móra d’Ebre impulsa la Bibliopiscina

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Móra dEbre i la Biblioteca Comarcal de Móra dEbre impulsen l’activitat de la Bibliopiscina, un servei que posarà a l’abast dels banyistes part dels fons de llibres i contes infantils de la Biblioteca Comarcal. La Bibliopiscina de Móra dEbre funcionarà del 15 al 26 de juliol, d’11.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.

Cada estiu les biblioteques públiques ofereixen als seus usuaris la possibilitat d‘apropar-los els seus fons a diversos emplaçaments fora de l’edifici de la biblioteca. Hi ha diferents formes de dur-ho a terme, però les més conegudes són les bibliopiscines i les biblioplatges.

Enguany el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) reforçaran les col·leccions de revistes de les biblioteques públiques que oferiran activitats de lectura a l’aire lliure amb els dotze títols de revistes: ‘Cavall Fort’, ‘Cocoter’, ‘Cuina’, ‘Descobrir’, ‘Diari Bitxos’, ‘El Tatano’, ‘Enderrock’, ‘Fosbury’, ‘Reporter Doc’, ‘Sàpiens’, ‘Namaka’, ‘Piu Piu’ i ‘Petit Sapiens’ i posarà en marxa el concurs #biblioestiurevistes, per al foment de la lectura i de les revistes en català.

A les Terres de l’Ebre, un total de 13 poblacions acolliran serveis de biblioteques d’estiu: Amposta, Les Cases d’Alcanar, Gandesa, Ginestar, Jesús, Masdenverge, Móra dEbreMóra la Nova, El Perelló, Santa Bàrbara, la Torre de l’Espanyol, Tortosa i Ulldecona.

Redacció D.T

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -